فضای کار اشتراکی، احتمالاً اگر شما صاحب یک استارتاپ و یا کارآفرین هستید، این کلمه را زیاد شنیده‌اید. فضای کار اشتراکی یک محیط عمومی بین چندین کاربر است که با طراحی دکوراسیون مدرن و استفاده از پارتیشن‌های اداری تفکیک شده‌اند. ما در این مقاله از تیم فریدصنعت سعی داریم به دکوراسیون و مبلمان اداری این نوع از مجموعه‌ها و فضاها بپردازیم و معایب و مزایای آن‌ها را مورد بررسی قرار دهیم.

فضای کار اشتراکی یک فضای بزرگ جداسازی شده با انواع پارتیشن اداری است که افراد و گروه‌های مستقل می‌توانند از آن به عنوان محل کار استفاده کنند. فضای کار اشتراکی برای کسانی مناسب است که شرایط کار کردن در خانه را ندارند و نمی‌توانند هزینه یک دفتر خصوصی را پرداخت کنند.

فضای کار اشتراکی چیست؟

به طور کلی، اکثر شرکت ها یا استارت آپ های جدید در ابتدا پول کافی برای اجاره یا خرید مکانی برای ساخت تیم خود ندارند. اما ارتباط و توافق بین اعضای تیم یکی از مهمترین عوامل موفقیت است. نیاز به با هم بودن و در کنار هم بودن و هم چنین تبادل نظر اغلب در ابتدای هر کاری قوی است. اما کمبود بودجه اغلب مشکلات زیادی را برای کارگروه ایجاد می کند. فضاهای کار اشتراکی با فراهم کردن تجهیزات لازم، گروه های کاری و فریلنسرها را قادر می سازد تا در یک محیط کاری راحت و با هزینه کم شروع به کار کنند.

فضای کار اشتراکی یک دفتر یا محیط دیگری است که در آن افراد خوداشتغال یا افرادی که از طریق مشاغل مختلف کار می کنند، ابزارها، ایده ها و دانش را به اشتراک می گذارند. علاوه بر این، مفهوم محل کار مشترک از یک فضای فیزیکی – مکانی که افراد مختلف در آن جمع می شوند – به یک قلمرو جامعه مبتنی بر اعتماد متقابل، ارزش های مشترک و درک حاصل از همکاری با سایر متخصصان همفکر گسترش می یابد. در ایران سال هاست که فضاهای کار اشتراکی وارد ادبیات استارتاپی شده و در شهرهای مختلف کشور چنین فضاهایی به وجود آماده است.

طراحی دکوراسیون اداری فضای کار اشتراکی

با گسترش استارت‌آپ‌ها، فریلنسرها و کسب‌وکارهای کوچک، فضای کار مشترک در سال‌های اخیر به یک کلمه رایج تبدیل شده و مخاطبان زیادی پیدا کرده است. در کسب و کارهای جدید قوانین کار و روابط بین اعضای شرکت با کسب و کارهای سازمانی متفاوت است. سلسله مراتب که در محیط کاری سازمان بسیار مهم است، در کسب و کارهای جدید متفاوت است و رابطه دوستانه تر است. بنابراین، اهمیت وجود اتاق های مجزا برای کارکنان در سطوح مختلف از بین می رود و امکان کار بر روی یک پلت فرم مشترک فراهم می شود.

یکی از مواردی که در موردطراحی داخلی فضاهای کار اشتراکی همیشه به آن دقت کرد، دکوراسیون این نوع فضاهاست. به دلیل بزرگ بودن محیط و متفاوت بودن فعالیت هر گروه مستقر در این نوع فضاها، باید دکوراسیون را به گونه ای انجام داد که تیم ها در عین نزدیکی به هم، بتوانند تمرکز خود را حفظ کرده و در هنگام کار کردن مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکنند.

این فضا جدا از اینکه می توانید کسب و کار خود را در فضای کاری راه اندازی کنید، کسب و کاری است که می تواند درآمد خوبی برای شما به همراه داشته باشد. با طراحی یک فضای کاری مشترک بزرگ برای کارهای مختلف و در نظر گرفتن نیازهای جامعه، می توانید درآمد خوبی کسب کنید.

دکوراسیون اداری فضای کار اشتراکی

دکوراسیون اداری فضای کار اشتراکی

میزهای اداری

میزهای اداری در هر محیطی که برای کسب و کار می‌باشند، نقش به سزایی را ایفا می‌کنند. میز اداری در فضاهای اشتراکی انواع متفاوتی دارد اما همه آن‌ها از سبک مبلمان اداری مدرن پیروی می‌کنند چرا که ماهیت این فضاها برای تیم‌های استارتاپی و فریلنسرها می‌باشد.

میز کارگروهی و میزهای تیمی یکی از پرکاربردترین انواع میزهای اداری در این نوع فضاها می‌باشند. بیشترین استفاده از فضا به همراه تعامل خوب و مناسب بین کاربران از مزیت‌های این میزهای اداری می‌باشد. میز کارگروهی پایه فلزی نیز می‌تواند علاوه بر کارایی، زیبایی خوبی را به محیط شما ببخشد.

میزهای کارگروهی فضای خوبی را برای کاربرش جهت انجام امور فراهم می‌کند همچنین استفاده از فایل کشویی در زیر میز اداری می‌تواند این کارایی را دوچندان کند.

میز کنفرانس برای اتاق‌های جلسات این مجموعه‌های نیز بسیار کاربردی است. استفاده از میزهای کنفرانس بزرگ و کوچک در اتاق‌های مختلف با طراحی‌های متفاوت می‌تواند هم کاربرد این فضاها را بیشتر کند هم زیبایی بیشتری را به آنجا ببخشد.

میز مدیریت نیز در این مجموعه‌های استفاده می‌شود بهترین پیشنهاد برای این فضای مدرن استفاده میزهای مدیریت پایه استیل است. کاربردی بودن میزهای اداری مبلمان اداری یکتا بسیار واضح است و تجربه و رضایت مشتریان ما این موضوع را ثابت می‌کند اما در کنار این‌ها ما سعی کردیم با ایجاد تنوع مدل سلیقه‌های متفاوت را نیز پوشش دهیم.

مبل اداری

مبل اداری در این محیط‌ها جهت استفاده از فضاهای استراحت، محیط‌هایی جلسات کوچک و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. مبل‌هایی اداری با روکش چرمی و رنگ‌های متفاوت بهترین انتخاب برای هر فضای کار اشتراکی محسوب می‌شود.

ارگونومی بودن مبلمان اداری مهم است

محیط اداری باید جدای از زیبایی کارایی لازم را داشته باشد وگرنه به دردی نمی‌خورد. محیط‌های فضای کار اشتراکی دکوراسیون جذابی را دارند و اغلب بسیار بزرگ می‌باشند. این مبلمان اداری که در مجموعه‌های این چنین مورد استفاده قرار می‌گیرد از سبک مدرن می‌باشند. مبلمان اداری مدرن استانداردهای لازم را دارد و ارگونومیک بوده‌اند.

کمد اداری

انواع کتابخانه‌ها اداری، کمد اداری و همین‌طور شلف و قفسه‌های شیک اداری در این محیط‌ها هم برای زیبا سازی و هم برای استفاده تیم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پارتیشن اداری

مهم‌ترین چیزی که باید در انتخاب فضای کار اشتراکی به آن توجه کنید پارتیشن اداری است. پارتیشن باید به خوبی فضا را تقسیم‌بندی کند، محیط را دلگیر نکند و جلوی عبور نور را نگیرد.

پارتیشن‌های اداری انواع متفاوتی دارند که هرکدام مزیت خاص خود را خواهند داشت.

پارتیشن شیشه‌ای

این نوع پارتیشن علاوه بر زیبایی ظاهری عایق خوبی در برابر صدا است. در نتیجه، جداسازی فضای کار با پارتیشن شیشه‌ای یک حریم خصوصی برای افراد فراهم می‌کند تا با آرامش کار کنند. همچنین مانع از عبور نور نمی‌شود. اگر می‌خواهید یک فضا را طوری تقسیم‌بندی کنید که از لحاظ مساحت یا نور تغییر نکند، بهترین گزینه پارتیشن بدون فریم یا شیشه‌ای است. این نوع پارتیشن برای تقسیم بندی فضاهای کوچک ایده‌آل است.

در صورت تمایل می‌توانید پرده کرکره به این پارتیشن اضافه کنید تا میزان دید و عبور نور را کنترل کنید.

پارتیشن دو جداره

این پارتیشن اداری یک عایق صوتی و حرارتی است. علاوه بر این، پارتیشن دو جداره کرکره دار امکان تنظیم نور را نیز فراهم می‌کند.

پارتیشن MDF

تنوع رنگی و طرحی پارتیشنم دی اف بسیار زیاد است و جزئی از پر طرف‌دارترین مدل‌های پارتیشن اداری به شمار می‌روند این نوع پارتیشن را می‌توان به صورت ثابت، کشویی یا ریلی اجرا کرد. پارتیشن چوبی ظاهر بسیار زیبایی دارد.

پارتیشن آلومینیومی

این نوع پارتیشن اداری استحکام زیادی دارد و می‌توان آن را با MDF ترکیب کرد. پارتیشن آلومینیومی عایق خوبی در برابر صدا است و محیطی آرام برای کار کردن فراهم می‌کند.

دکوراسیون اداری فضای کار اشتراکی

فضای کار اشتراکی مناسب چه کسانی است؟

  • فریلنسرها
  • کارآفرینان
  • کسب و کارهای انفرادی
  • مشاوران
  • گروه های محلی
  • کارمندان دورکار
  • استارتاپ ها
  • کلیه مشاغل کوچک
  • و…

مزایای فضای کار اشتراکی

  1. شبکه سازی
  2. کاهش دادن هزینه ها
  3. صرفه جویی در وقت
  4. امکانات بیشتر
  5. دسترسی آسان
  6. محیطی پویا و گرم
  7. تبادل تجربه با دبگران
  8. جلوگیری از گوشه نشین شدن
  9. و…

نتیجه گیری دکوراسیون اداری فضای کار اشتراکی

دفتر کار اشتراکی فضایی است که افراد یا شرکت های مختلف آن را اجاره کرده و با هم کار می کنند. نیاز روزافزون جوامع برای چنین دفاتری باعث شده است که برخی از شرکت ها به فکر طراحی داخلی فضای کاری اشتراکی باشند. در کشور ما این نوع مکان ها به تدریج بازار غنی و طرفداران بیشتری پیدا می کنند. اساس دکوراسیون فضاهای کار اشتراکی مانند محیط کاری استارتاپ ها میز کار گروهی است. البته این میز بیشتر برای تیم هایی در نظر گرفته می شود که محل کار مورد نظر خود را به صورت گروهی رزرو می کنند. همچنین، همه میزها در فضای کاری مشترک، میز گروهی نیستند. از طرفی میزهای گروهی عموماً به گونه ای طراحی می شوند که افراد هنگام کار مزاحم یکدیگر نشوند. و به اندازه کافی روی کارشان تمرکز کنند