نورپردازی داخلی منزل
نورپردازی داخلی منزل تا چه اندازه اهمیت دارد؟ بخش بسیار مهمی از طراحی نورپردازی هر فضایی را نورپردازی کف تشکیل می دهد. چراغ های زمینی فرو رفته، چراغ های به کار رفته داخل طبقات یا چراغ هایی که در زمین به کار رفته؛ مهم نیست که آن ها را چه می نامید، این گزینه ها در نهایت همیشه به نمایشگر هر فضایی که تزئین می کنند تبدیل خواهند شد.نورپردازی کف منزل یکی از بخش های بسیار مهم در طراحی نورپردازی هر سازه ای محسوب می شود. در این بخش از نورپردازی، ویژگی های معماری، مسیر ها، راهرو ها، ورودی ها و … با نورپردازی برجسته می شوند و یک نقطه کانونی هوشمند با درخشندگی چشمگیر را به وجود می آورند. با این راه کار هوشمندانه در نورپردازی، حتی ساده ترین و بی روح ترین اتاق ها نیز به فضایی فریبنده و جذاب تبدیل خواهند شد.
استفاده از نرم افزار وی ری
البته به صورت کلی این تکنیک ها در طراحی نورپردازی داخلی ساختمان و برای روشن کردن ویژگی های بیرونی خانه و منظره استفاده می شود. طراحی روشنایی کف منزل را می توان بخش بسیار مهمی در نورپردازی داخلی منزل در نظر گرفت. حتی برای نورپردازی داخلی ویلا نیز می توان از ایده های جذاب نورپردازی کف بهره برد.برای اجرای هر چه بهتر دکوراسیون داخلی منزل با طراحی روشنایی کف، بهتر است در کنار ایده های جذاب و خلاقیت فردی از دوره های آموزش نورپردازی داخلی در وی ری نیز استفاده کرد.
نورپردازی دیوارها
اگر می خواهید خلاقیت و تخصص بالای خود در نورپردازی نمای داخل ساختمان را به معرض نمایش بگذارید، نورپردازی دیوار ها بخش مهمی خواهد بود. در انواع نورپردازی داخل ساختمان، نورپردازی دیوار ها یکی از چشم گیر ترین گزینه هاست و تاثیر فوق العاده ای در چگونه دیده شدن دکوراسیون داخلی خانه خواهد داشت.نورپردازی دیوار ها در آموزش نورپردازی داخلی در VRAY نیز بخش بسیار مهمی را تشکیل می دهد. لامپ های دیواری می توانند منبع عالی برای روشنایی محیطی مورد نیاز در فضا باشند. این سبک نورپردازی در دکوراسیون داخلی منزل خصوصا برای طراحی و دیزاین فضاهای باز و بزرگی مانند اتاق نشیمن گزینه ای فوق العاده خواهد بود.نورپردازی دیوار کوب تنها یکی از ایده ها برای نورپردازی دیوار ها هستند.
آن ها همچنین می تواند یک نورپردازی برجسته را فراهم کنند و فضایی دنج را به وجود آورند. برخی از انواع نورپردازی های دیواری که نور را به سمت پایین متمرکز می کنند، سبک نورپردازی محیطی فوق العاده ای هستند.نورپردازی دیواری می تواند به عنوان تزئین نیز به کار رود و به عنوان یک هنر دیواری مستقل عمل کند. حتی می توان طراحی داخلی نورپردازی ساختمان را با تابلو های هنری، نقاشی ها و عکس ها ترکیب کرد و یک سبک دکوراسیون داخلی ویژه را خلق کرد.باز هم برای زیباتر دیده شدن ایده های طراحی نورپردازی داخلی خانه و دیوار ها، بهتر است حتما از اصول نورپردازی داخلی ساختمان کمک گرفت. نورپردازی داخلی در اسکچاپ یا نورپردازی داخلی در تری دی مکس هم می توانند به اجرای هر چه بهتر ایده های نورپردازی دیوار ها کمک کند.
نورپردازی داخلی اتاق نشیمن
یکی از اصلی ترین فضا ها در نورپردازی داخلی ساختمان مسکونی، اتاق نشیمن است. این فضا قلب خانه محسوب می شود. در نتیجه مهم است که نور را به درستی در این فضا قرار داده و پخش کنید. هدف از نورپردازی داخلی اتاق نشیمن در نورپردازی نمای داخلی ساختمان، بزرگ تر و دلباز تر نشان دادن این فضاست.در نمونه نورپردازی داخلی ساختمان می توان ایده های مختلفی برای نورپردازی داخلی اتاق نشیمن به دست آورد. نورپردازی دیوار ها خصوصا به کمک نورپردازی دیوارکوب یکی از بهترین ایده هاست. دیوارکوب ها یکی از بهترین گزینه ها برای ایجاد یک اتاق نشیمن دنج و راحت اند. استفاده از چراغ های دیواری در یک اتاق نشیمن با دیوار های بلند در دو طرف شومینه یا کاناپه، راه آسانی برای اضافه کردن نور و در عین حال باز نگه داشتن فضا خواهد بود.
برای نورپردازی داخلی اتاق نشیمن می توان از نورپردازی سقف هم استفاده کرد. نورپردازی با نور مخفی سقف هفت رنگ می تواند سبک دکوراسیون داخلی خانه را دنج تر و نرم تر کند. اگر از سنگ های آنتیک در کف فضای اتاق نشیمن استفاده می شود می توان از ایده های نورپردازی سنگ آنتیک نیز در این فضا استفاده کرد.نورپردازی دکور پیاده شده در اتاق نشیمن نیز ایده دیگری است که می توان از آن استفاده کرد. در اصول دکوراسیون داخلی منزل و نورپردازی یاد می گیرید که چطور با هر سبک دکوراسیونی باید چه نوع چراغ ها و متریالی را برای روشنایی مورد استفاده قرار دهید.
نورپردازی داخلی اتاق غذاخوری
در نورپردازی داخلی خانه متوجه می شوید که نورپردازی مناسب در اتاق ناهارخوری تا چه میزان مهم و حیاتی است. شاید به نوعی بتوان گفت نورپردازی این بخش از هر فضای دیگری نیز مهم تر است. نور در این بخش در ایجاد یک اتمسفر مناسب نقش بسزایی دارد. این بخش یکی از مهم ترین چالش ها در طراحی داخلی و نورپردازی دکوراسیون داخلی منزل است.در طراحی نورپردازی داخلی اتاق غذاخوری از آن جایی که این فضا بیشتر شب ها مورد استفاده قرار می گیرد، می توان کمی دراماتیک تر پیش رفت. نورپردازی در سطح پایین تر میز غذاخوری یکی از بهترین گزینه ها است. در اجرای این ایده فضا صمیمی تر دیده خواهد شد.
در نتیجه بهتر است نور را در اطراف میز ناهارخوری پراکنده کرد. به این ترتیب تمرکز اصلی فضا بر میز غذاخوری است و مابقی فضا کمی دورتر قرار می گیرد.برای مثال می توان یک لوستر یا یک سری آویز که نسبتا در ارتفاع کمی آویزان شده اند را در بالای میز غذاخوری نصب کرد. همچنین می توان از یک چراغ آویز بسیار بزرگ روی میز غذاخوری استفاده کرد.ایده های بسیار زیادی در خصوص نورپردازی داخلی اتاق غذاخوری وجود دارد. در این جا بهتر است از اصول آموزش نورپردازی داخلی در اسکچاپ یا وی ری کمک بگیرید و بر اساس نکات تخصصی، نورپردازی فضا را انجام دهید.
نورپردازی داخلی اتاق خواب
یکی از بخش های مهم هر خانه ای، اتاق خواب است. این فضای دنج و شخصی مکانی است که افراد بعد از یک روز شلوغ و پر استرس به آن جا پناه می برند تا به آرامش برسند. از این رو نورپردازی داخلی اتاق خواب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. این فضا نیز باید یک طراحی نورپردازی مناسب داشته باشد تا به فضایی دنج و آرام برای استراحت در شب تبدیل شود و همچنین در روز نیز روشنایی لازم برای شروعی پر انرژی را داشته باشد.در اصول نورپردازی نمای داخلی منزل باید به نکات اساسی نورپردازی داخلی اتاق خواب و نحوه لایه بندی نور ها با استفاده از نور محیطی و نور های مصنوعی توجه کرد. همچنین انتخاب لامپ های مناسب برای اتاق خواب نیز اهمیت زیادی دارد. روشنایی و رنگ این لامپ ها و روشنایی ها باید حتما با رنگ اتاق سازگار باشند.علاوه بر این سبک نورپردازی داخلی اتاق خواب مورد نظر باید با سبک کلی دکوراسیون داخلی خانه و اتاق خواب نیز هماهنگ باشد. در آموزش نورپردازی داخلی ساختمان تمام اصول حرفه ای آموزش داده می شود.
انواع نورپردازی در اتاق غذاخوری
پیش از این از اهمیت نورپردازی در اتاق غذاخوری گفتیم. در خصوص اجرای ایده های متنوع نورپردازی در طراحی داخلی ساختمان، باید از انواع سبک های روشنایی و نورپردازی مطلع بود. بخش عمده ای از این نورها را می توان در روشنایی اتاق غذاخوری پیاده کرد.نورپردازی دیوار ها با استفاده از دیوار کوب های متقارن، استفاده از نورپردازی سقف با استفاده از نورپردازی با پنل سقفی ال ای دی یا نور مخفی سقف هفت رنگ، نور های متمرکز با استفاده از چراغ های ایستاده بزرگ در کنار میز ناهارخوری یا آویز های دسته ای که بالای میز غذاخوری آویزان شده است، از انواع نور های مورد استفاده در طراحی نورپردازی داخلی اتاق غذاخوری است. استفاده از نور های طبیعی و نور های مصنوعی، نور شومینه و سنسور های نوری نیز گزینه های دیگری برای طراحی روشنایی اتاق غذاخوری است.
نورپردازی در سرویس بهداشتی
فرآیند انتخاب نور برای طراحی حمام می تواند طاقت فرسا باشد. روشویی، قسمت وان و دوش همگی به انتخاب های روشنایی متفاوتی نیاز دارند. اما طراحی کلی حمام همچنان باید شیک و منسجم باشد. برای اجرای ایده های نورپردازی در سرویس بهداشتی باید از نکات و اصول حرفه ای آموزش نورپردازی داخل ساختمان مسکونی کمک گرفت.برای نتیجه گیری بهتر می توان اجرای پروژه های نورپردازی در سرویس بهداشتی را با کمک نرم افزار های تخصصی نیز انجام داد. نورپردازی داخلی ویری می تواند گزینه های بی نظیری برای نورپردازی این فضا ها را ارائه دهد.استفاده از سبک های مختلف دکوراسیون و نورپردازی داخلی نیز امکان پذیر است. برای مثال می توان سبک مدرن استوایی را پیاده کرد.استفاده از دیوار کوب های کناری می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای نورپردازی حمام باشد. می توان آن ها را در دو طرف آینه نصب کرد یا به صورت یک چراغ برگشته روی آینه، در بالای آن نصب شود.
نور پردازی در نمای ساختمان
همیشه اولین جایی که در بازدید اولیه به چشم می خورد، نمای بیرونی یک ساختمان است. از این رو نورپردازی در نمای ساختمان یکی از مهم ترین گزینه ها در اجرای طراحی نورپردازی در معماری است. نورپردازی نما و داخل ساختمان باید با هم هماهنگ باشند و در امتداد هم طراحی شوند.نورپردازی هایی که در کف قرار می گیرند و نور ها را به سمت دیوار های ساختمان منعکس می کنند. نورپردازی هایی که در مسیر های ورودی و دو طرف ساختمان طراحی می شوند. نور های مخفی در دیوار ها و نماهای بیرونی ساختمان، همه و همه می توانند ایده های مختلفی برای اجرای نورپردازی در نمای ساختمان باشند. در آموزش نورپردازی داخلی با وی ری، نکات و اصول دقیق نورپردازی نما آموزش داده خواهد شد.
فضای داخلی ساختمان با نورهای مخفی خیره کننده
در اجرای طراحی نورپردازی داخلی خانه، می توان نورپردازی دکور را با استفاده از نور های مخفی خیره کننده نیز انجام داد. این ایده را می توان در هر فضایی اجرا کرد.خصوصا در فضاهای باز و پرکاربرد مانند اتاق غذاخوری یا اتاق نشیمن، استفاده از نور های مخفی خیره کننده می تواند تاثیر چشم گیری داشته باشد.یکی از همین نور های مخفی، نور مخفی سقف هفت رنگ است. نور های مخفی فضا را دلنشین تر و دنج تر کرده و تاثیر نورپردازی کلی را دو چندان می کنند. در عکس های نورپردازی داخل ساختمان، این نور های مخفی خود را به طرز شگفت انگیزتری نشان خواهند داد.نور های مخفی می توانند به تنهایی کار خود را انجام دهند و بی سر و صدا کار کنند. اما اغلب نور های مخفی در ارتباط با سایر وسایل روشنایی سقف، نورپردازی دیوار کوب، آویز ها و لوستر ها کار می کنند. ایده های مختلفی برای اجرای ایده های نورپردازی با نور های مخفی وجود دارد و از آن می توان در بخش های مختلفی استفاده کرد.
زیر شلف ها بهترین نقطه برای نورهای مخفی
می توان برای اجرای نورپردازی های مخفی، آن ها را در زیر شلف ها نیز اجرا کرد. زیر شلف ها نقطه بی نظیری برای خودنمایی این نور های مخفی است. آن ها می توانند علاوه بر تاثیری که برای روشنایی فضا دارند، خود به عنوان یک عنصر طراحی نیز بدل شوند.با استفاده از نور های مخفی در زیر شلف ها می توان این دکور ها را بی نظیر تر کرد و فضایی منحصر به فرد را خلق کرد. آن ها می توانند تزئینات و دکور های روی شلف ها را برجسته تر کرده و زیبایی آن ها را بیش تر به معرض نمایش بگذارند. در عکس نورپردازی داخلی ساختمان می توان ایده های مختلفی که برای اجرای این سبک ها وجود دارد را بررسی کرد.
نورپردازی داخلی راه پله ها
در اجرای اصول طراحی نورپردازی داخلی ساختمان، بخش مهمی به نورپردازی راه پله ها مربوط می شود. این بخش ها بدون طراحی، دکور و نورپردازی بسیار ساده به نظر می رسند و به چشم نمی آیند. اما با طراحی نورپردازی در راه پله می توان آن ها را به یک نقطه کانونی منحصر به فرد و خاص تبدیل کرد.نورپردازی در طراحی داخلی ساختمان اهمیت زیادی دارد. در راه پله ها اجرای ایده های روشنایی می تواند تاثیر قابل توجهی در چگونه دیده شدن سبک طراحی داخلی داشته باشد.نرده های روشن، ال ای دی های مخفی، چراغ های خطی در راه پله ها و ایده هایی از این دست بهترین راه ها برای روشن کردن شیک و مدرن پله ها است.در طراحی روشنایی راه پله ها، از رویکرد های نورپردازی چند لایه در این فضاها استفاده می شود. اجرای ایده های نورپردازی خطی در راه پله ها و تردلایت می تواند این فضاها را به یک نقطه کانونی عالی در دکوراسیون منزل تبدیل کند.
نورپردازی داخلی راهرو ها
زمانی که به یک ساختمان وارد می شوید، این راهروی ورودی است که سبک کلی خانه و تن به کار رفته در طراحی و دکوراسیون داخلی خانه را تعیین کرده و نمایان می سازد. صرف نظر از این که مساحت راهرو کوچک است یا بزرگ، سرمایه گذاری در روشنایی راهرو برای برجسته کردن آن بسیار مهم است. وقتی نور ورودی ظریفی را اضافه می کنید، ظاهر و احساس یک منطقه را ارتقا می دهید و به آن فضا حس و انرژی می بخشید.نورپردازی راهرو ها اما باید از یکسری اصول حرفه ای طراحی نورپردازی داخلی خانه پیروی کرده و باید حتما این سبک پیاده شده برای روشنایی، مکمل دکور باشد. می توان از چراغ های روشنایی مخصوص راهرو استفاده کرد. وقتی یک نورپردازی مناسب را در راهرو ها پیاده می کنید، یک توهم فضایی ایجاد کرده که موجب بزرگ تر دیده شدن راهرو ها نیز خواهد شد.