انتخاب بهترین کفپوش برای فضاهای اداری

کفپوش برای فضاهای اداری

انتخاب بهترین کفپوش برای فضاهای اداری و تجاری، برای مدیران مشاغل مختلف، با استقبال زیادی مواجه شده است. امروزه انواع کفپوش‌ های با‌ دوام و مقاوم مناسب اداره و دفتر کار، در طرح‌ ها و جنس‌ های متعدد وجود دارند که هر یک از انواع مختلف کفپوش، متناسب با شرایط محیط استفاده می‌شوند. با توجه به تعدد و تنوع کف‌پوش، پاسخ به این سوال که چه نوع پارکت در فضا‌ های اداری مناسب است؟، دشوار است. برای برخی سلایق، کفپوش لمینت در دفتر کار اداری، شیک و با‌دوام است. برخی هم کفپوش پی وی سی را می‌پسندند. کفپوش‌ ها ویژگی‌ های مختلفی دارند که قابل بررسی است. تا انتهای مقاله همراه فرید صنعت باشید.

کفپوش اداری چیست و چه تاثیری بر ظاهر دارد؟

طراحی کفپوش محیط اداری و تجاری، از اصول طراحی دکوراسیون داخلی محیط است. اگر هر بخش فضای اداری، متناسب با کاربری خود کفپوش شود، علاوه بر زیبایی و مدرن کردن محیط، شرایط کاری را سهل می‌کند و در ایجاد فضای آرامش‌بخش کاری تاثیر دارد. برای نمونه استفاده از کفپوش موکت، در قسمت پر‌تردد شرکت یا اداره که کارکنان بیشتر در ارتباط هستند، به راحتی کار افراد، کمک می‌کند.

انواع کفپوش های بادوام و مقاوم مناسب اداره

انواع کفپوش اداری و تأثیر آن در فضاهای اداری

کفپوش اداری در انواع مختلف عرضه می‌شوند:

  • کفپوش‌ های اداری پی وی سی
  • کفپوش اداری اپوکسی
  • کفپوش لمینت
  • کفپوش اداری چوبی
  • موکت اداری
  • سرامیک و سنگ

ویژگی های کفپوش اداری

انتخاب یک کفپوش اداری مناسب، در دفاتر کار مدرن و جذاب، نقش زیادی دارد. ویژگی‌ های ظاهری و فنی انواع کفپوش اداری، متفاوت هستند. انواع مختلف کفپوش اداری، از نظر کاربری، ابعاد و حتی طریقه نصب با هم تفاوت دارند. بسته به نوع فضای کاری و کاربری، از نوع کفپوشی با ویژگی‌ های مورد‌ نظر استفاده می‌شود. به‌طور کلی یک کفپوش اداری مناسب، به‌ عنوان قسمتی از دکوراسیون داخلی، جلوه خاصی به زیبایی محیط کاری می‌دهد.

بهترین کفپوش برای طراحی فضاهای اداری

اغلب ما در مورد انتخاب کفپوش مناسب برای خانه خود نظرات و تجارب زیادی داریم؛ اما اگر دفتر کاری را می‌خواهید موکت کنید؛ بدون شک باید گزینه‌های مختلف کفپوش برای طراحی فضاهای اداری را در نظر بگیرید. دفتر کار به‌عنوان فضایی که کارمندان شما زمان زیادی را در آن صرف می‌کنند؛ و جایی که از مشتریان استقبال می‌شود؛ از اهمیت بالایی برخوردار است.

فضای داخلی دفتر شما باید به‌خوبی و فکر شده طراحی شود. در این میان کفپوش دفتر کار یکی از جنبه‌های مهم در طراحی دکوراسیون اداری است؛ و برای انتخاب آن عوامل متعددی، از شخصیت برند شما گرفته تا نوع کاربرد دفتر کار باید در نظر گرفته شود. در این نوشته ابتدا دو عامل اصلی و تاثیرگذار در انتخاب کفپوش اداری را شرح داده و سپس به بررسی چند نمونه از کفپوش‌های پرطرفدار و مناسب برای فضاهای اداری می‌پردازیم.

 کفپوش برای فضاهای اداری

 

حوزه فعالیت

بخش مهمی از فرآیند تصمیم‌گیری در انتخاب کفپوش اداری، به صنعت یا حوزه فعالیت کسب‌وکار شما بستگی دارد. در واقع باید کفپوشی را انتخاب کنید که نه‌تنها برای نوع فضای کاری شما مناسب باشد؛ بلکه همچنین باید کفپوشی را انتخاب کنید که تصویر صحیحی از شرکت شما را منعکس کند. به عنوان مثال یک شرکت با ارزش‌های سنتی‌تر شاید کفپوش چوبی یا لمینت را انتخاب کند.

گزینه‌هایی که آزمون خود را در طول زمان پس داده‌اند؛ و حس‌هایی مانند آشنایی، حرفه‌ای بودن، کلاسیک بودن و گرم بودن را ارائه می‌دهند. از طرف دیگر، یک شرکت نوپا و جوان، احتمالا به انتخاب خلاقانه‌تری مانند یک سبک مدرن و معاصر نیاز دارد؛ بنابراین احتمالا به سراغ گزینه‌هایی مانند موکت یا اپوکسی را می‌روند.

 

کاربردی بودن

اکثریت قریب به اتفاق فضاهای اداری مناطقی پر از تردد و رفت‌وآمد خواهند بود. بر این اساس، دوام کفپوش اداری موضوعی است که به‌طور جدی باید در نظر گرفته شود. فراموش نکنید که یک کفپوش فرسوده، به‌راحتی تصور بدی از کسب‌وکار شما به عنوان کسب‌وکاری قدیمی و حتی غیرحرفه‌ای ایجاد می‌کند.

همچنین در حالی که در خانه می‌توانید مودبانه از مهمانان بخواهید که کفش‌های خود را قبل از ورود به خانه در بیاورند؛ مشتری شما معمولا چنین درخواستی را حتی با مهربانی نمی‌پذیرد. بنابراین هر لحظه احتمال دارد که کفپوش اداری شما با کفش‌های خیس و گل‌آلود یا خاک گرفته آلوده و کثیف شود. بنابراین کفپوش انتخابی شما باید به‌راحتی تمیز شده و نگهداری از آن پیچیده نباشد.

از سویی اگر دفتر کار بزرگی دارید؛ ارزش آن را دارد که به قسمت‌های مختلف دفتر و عملکردهای منحصربه‌فرد آنها فکر کنید. به عنوان مثال، ورودی دفتر شما نسبت به یک اتاق جلسه نیاز به تحمل آلودگی و ترافیک بیشتری دارد. به همین ترتیب منطقه‌ای که نوشیدنی‌ها در آن ساخته می‌شود؛ باید در برابر رطوبت مقاوم باشد. بنابراین در مورد بخش‌های مختلف دفتر خود فکر کنید؛ و بر اساس آن برنامه‌ریزی نمایید.

 

انواع کفپوش اداری

در این بخش چهار نمونه از محبوب‌ترین کفپوش‌های اداری را به شما معرفی کرده‌ایم.

موکت

برای داشتن محیطی گرم، موکت می‌تواند حس خوش‌آمدگویی را به فضای اداری یک شرکت اضافه کند. همچنین یک محیط کاریِ راحت فراهم کرده و بهره‌وری کارکنان را افزایش می‌دهد. علاوه بر این موکت از نظر عایق صدا یک انتخاب عالی است. از صدای پا گرفته تا تماس‌های تلفنی، دفاتر کار معمولا مملو از صداهای آزاردهنده هستند؛ که می‌تواند حواس متمرکزترین ذهن‌ها را نیز منحرف کند. در این شرایط موکت برای جذب این صداهای اضافی عالی است؛ و به کارمندان کمک می‌کند که ساده‌تر و بیشتر تمرکز خود را حفظ کنند.

با این حال علیرغم مزایای گفته شده، موکت برای دفتری که در آن انعطاف‌پذیری و دوام عاملی کلیدی است؛ گزینه کاربردی و مناسبی نیست. در واقع افراد دلیلی ندارند که وقت با ارزش خود را صرف نگهداری از موکت کنند؛ و این در حالی است که آلودگی‌ها و کفش‌های کثیف در دفاتر کار فراوان است. علاوه بر این موکت لکه‌دار و قدیمی، آن استقبالی نیست که شما می‌خواهید برای مشتریان خود فراهم کنید. بنابراین وقتی موکت را انتخاب کنید؛ که شرایط نگهداری از آن را فراهم کرده‌اید.

ورق وینیل

برای سطوح بالای عملیاتی، کفپوش وینیل یک گزینه عالی است. این جنس نه‌تنها در برابر فرورفتگی و خط و خش مقاوم است؛ بلکه به شکل عجیبی تمیز کردن آن آسان است. علاوه بر این ورق وینیل قادر به مقاومت در برابر رنگ و رو رفتگی است؛ و به دلیل دوام بسیار بالای خود، طول عمر چشم‌گیری دارد. بنابراین ورق وینیل با قابلیت دوام چندین ساله، گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه است. این ورق نه‌تنها می‌تواند نسبتا ارزان باشد؛ بلکه لازم نیست هر چند سال یکبار آن را تعویض کنید.

مزایای این کفپوش به همین‌جا ختم نمی‌شود. کفپوش وینیل ورقه‌ای حتی می‌تواند با خاصیت عایق صدای خود با کفپوش موکت نیز رقابت کند. این کفپوش را برای یک دفتر با پلان باز که در آن سروصدا می‌تواند طنین‌انداز شده و به دوردست‌ها سفر کند؛ بیش از هر کفپوش دیگری پیشنهاد می‌کنیم. همچنین با داشتن سطح چسبندگی بیشتر نسبت به سایر انواع کفپوش‌ها، این گزینه برای رفت‌وآمد نیز امن و راحت خواهد بود.

لمینت

دقیقا مشابه با وینیل، لمینت نیز سطوح بالایی از کاربردی بودن را با مقاومت خوب در برابر لکه و سهولت نگهداری ارائه می‌دهد. با این حال لمینت به اندازه کفپوش وینیل از مقاومت در برابر آب برخوردار نیست. بنابراین اگر ریزش‌های مایعات یا حضور کفش‌های خیس در دفتر کار شما همیشگی هستند؛ توصیه می‌کنیم به جای آن از وینیل استفاده کنید.

 کفپوش برای فضاهای اداری

چوب سخت

برای داشتن ظاهری با عظمت و جاودانه، چوب سخت گزینه ایده‌آلی است. این کفپوش ظاهری کلاسیک به دفتر کار می‌دهد. بنابراین برای موسسات سنتی‌تر و برای تحت‌تاثیر قرار دادن مشتریان بسیار عالی است. البته تعمیر و نگهداری چوب‌های سخت می‌تواند کمی پیچیده‌تر باشد؛ بنابراین باید بررسی کنید که آیا تلاش اضافی برای مراقبت از آن، ارزشش را دارد یا خیر؟

همچنین سروصدا می‌تواند یک مشکل باشد. زیرا چوب سخت به ناچار منجر به تق‌تق کردن پاشنه کفش‌ها می‌شود. با این حال اگر به دنبال به تصویر کشیدن حس عظمت و شکوه در دفتر کار خود هستید؛ هیچ چیز مناسب‌تر از کفپوش چوبی نخواهد بود. در نهایت اگر چوب سخت انتخاب شماست؛ به دلایل کاملا کاربردی، بهتر است چوب فرآوری شده را به چوب جامد ترجیح دهید.

نکات تاثیرگذار روی انتخاب یک نوع کفپوش برای فضای اداری

نوع و سبک دکوراسیون داخلی محیط کار، انتخاب نوع کفپوش را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اصول دکوراسیون داخلی، ایجاب می‌کند که کفپوش با المان‌ های محیط کار و تجارت، همخوان باشد. عامل تاثیر‌گذار دیگر، نوع کاربری کفپوش و شرایط محل استفاده آن است. گاهی جذابیت و جلوه کفپوش مد‌ نظر است و برخی موارد دوام بالا و مقاومت کفپوش، کارایی دارد‌ میزان ترافیک و رفت و آمد نیز از مهم‌ترین موارد موثر در انتخاب کفپوش مناسب برای محیط کاری و اداری است. نقش نیاز‌ های محیط اداری و نوع فعالیتی که در محیط کار، انجام می‌شود، بر ویژگی‌ های کفپوشی که استفاده کنید، بسیار زیاد است. ماندگاری، طول عمر و شرایط نگهداری ساده کفپوش، از نکات پر‌ اهمیت در انتخاب کفپوش مناسب برای فضاهای تجاری و اداری محسوب می‌شود.

دیدگاه‌های نوشته

راهنمای فروشگاه

در زیر می‌توانید پاسخ سوالات خود را بیابید. در غیر این صورت با ما در تماس باشید: 02166757242